Exklusiva lakan och spännlakan

Här hittar du exklusiva lakan och spännlakan av riktigt hög kvalitet.

Lakan och spännlakan

Dina lakan är vad som utgör själva grunden för bäddningen i din säng. Är du på jakt efter ett lakan som håller måttet har du kommit rätt. I sortimentet som du hittar hos The White Plot kan du välja och vraka bland olika material som alla har speciella egenskaper. Oavsett vad du föredrar – ett spännlakan som du placerar runt hörnen på din bäddmadrass och som inte skrynklar sig under natten, eller ett vanligt lakan som du själv kan justera efter behov – har vi en modell som passar just dig. Tiden för att acceptera lakan som är slarvigt sydda och som förlorar både form och färg efter endast en tvätt, är förbi. Låt varje beståndsdel av din bäddning bidra till en perfekt sovkomfort.

Innocent Linen
komplett set

Satin Purity Marine
komplett set

Satin Purity Graphite
komplett set

Satin Sphere
komplett set

Material och storlekar

När de flesta hör lakan och spännlakan brukar de främst tänka på materialet bomull. Det finns inga tvivel om att bomull är ett material som uppskattas av många, men det finns även många andra material som är minst lika bra, om inte bättre. Dessa hittar du såklart i vårt sortiment av lakan. Hos The White Plot kan du välja bland lakan i Bomull, Tencel, Silke och Linne. Alla dessa material och våra unika fiberblandningar har sina särskilda egenskaper som gör dem till goda val för en perfekt sömn. Majoriteten av våra lakan i sortimentet kommer i två olika storlekar: enkel- eller dubbelsäng.

Välj The White Plot

The White Plot har lagt stor passion och tid på att skapa ett flertal olika serier av lakan och spännlakan i högsta kvalitet. Vi har valt ut olika material för att få en optimal sov-miljö ur alla aspekter. När du fått hem ditt valda lakan och klätt din säng med det, kommer du genast märka skillnaden jämfört med dina tidigare varianter. När du fått smak på kvalitet är det svårt att byta ner sig igen. När du är ute efter ett lakan som du vill ska leva upp till de önskemål du har och som ska kunna glädja dig i flera år framöver, ska du ta en titt på det sortiment som finns hos oss. Här hittar du lakan i olika modeller, olika storlekar och olika material, men gemensamt för dem alla är att de kommer göra underverk för din säng och din sömn. The White Plot värdesätter en god natts sömn i högkvalitativa lakan.