Exklusiva örngott

Här hittar du exklusiva örngott av riktigt hög kvalitet.

Snygga och sköna örngott till kudden

Favoritkudden eller din säng kan vara det viktigaste du har för att kunna sova bra, men du ska inte underskatta örngottets roll för din sömn. Med ett örngott i kvalitativt och mjukt material som är skonsamt med huden är det som att bli smekt till sömns varje kväll. The White Plot strävar efter att erbjuda världens bästa sängkläder, och våra örngott är självklart inga undantag. Vi förenar exklusiva tyger med en stilren nordisk design. En kudde som snabbt blir varm eller som prasslar kan störa din sömn, och därför har vi valt bort dessa typer av tyger. I vårt utbud av eleganta och exklusiva örngott finner du material såsom linne, egyptisk bomull, och Tencel av högsta klass. Vi vill erbjuda bästa möjliga kvalitet i alla led, det innebär att det inte bara är material och utseende som är viktigt, utan även funktion. Ett bra örngott håller kudden på plats men är också enkelt att ta av vid behov. Och ett tunt och lätt tyg kring ett fluffigt täcke eller en skön kudde ger en fantastisk känsla när du kryper ner i sängen!

Innocent Linen
komplett set

Satin Purity Marine
komplett set

Satin Purity Graphite
komplett set

Satin Sphere
komplett set

Våra örngott

Våra örngott är alla tillverkade av högkvalitativa textilier tillverkade av till exempel egyptisk bomull eller belgiskt linne. För dig som söker de skönaste örngotten på marknaden kan vi till exempel varmt rekommendera vår percale-vävda Percale Artisan. Tyget är extremt lätt och tunt men oerhört starkt och ger en sval skön känsla mot huden. I våra serier Satin Residence och Satin Purity är våra örngott tillverkade av egyptisk bomull och vävda enligt satinmetoden. Detta ger slitstarka men ytterst mjuka tyger och en silkeslen känsla mot huden. Vill du ha gammal beprövad erfarenhet att luta ditt huvud mot så väljer du örngott i vår Innocent Linen-upplaga. Dessa är tillverkade av belgiskt linne och räknas till det bästa på marknaden vad gäller kvalitet, komfort och utseende. Att ha sängkläder i linne kan beskrivas som en investering i framtiden, då de behåller sin spänst och sitt vackra utseende för lång tid framöver. Ett örngott i linne blir dessutom bara vackrare och mjukare med tiden, och för en riktigt lyxig upplevelse kan du stryka dem innan du drar dem över kudden!

Kvalitet, lyx och en god natts sömn

Du sover en tredjedel av ditt liv och ju djupare sömn du får, desto bättre kommer du att må. Därför är det viktigt att du väljer sängkläder som är optimerade för att ge dig bästa tänkbara sömn. Det har också gjorts forskning som visar på att bäddade sängar ökar vårt välbefinnande. Med våra örngott och sängkläder får du en vackert bäddad säng och ett stilfullt sovrum där du kan trivas och slappna av. Med funktioner som smidig hotellstängning på örngotten är det enkelt att bädda och bädda om. Samma sak med dragkedjan på våra påslakan. Inget täcke som sticker ut, och det är lätt att bädda. Vi har tänkt på allt. Ge dig själv den vardagslyx som du och ditt sovrum förtjänar och kryp ner i mjuka, vackra sängkläder varje kväll. Rätt temperatur är en av de viktigaste faktorerna för att du ska kunna sova bra. Materialen som används till våra örngott är skapta för att andas och ser till att ditt huvud varken blir för varmt eller för kallt. Allt detta, i kombination med små subtila detaljer som skänker ditt sovrum det där lilla extra, får du med våra örngott.

Investera i dig själv, investera i din sömn

Med mjuka och sköna sängkläder är det lätt att gå och lägga sig i tid, och på morgonen är en frukost på sängen rena drömmen. Dina nya sängkläder och örngott kommer att få dig att längta dit, och under tiden som du längtar kan du passa på att njuta av en lyxigt bäddad säng som bidrar till sovrummets exklusiva karaktär. Olika material har olika egenskaper men också olika karaktär. Ett örngott i linne passar till exempel perfekt in om du låter ditt sovrum gå i en klassisk design med mycket inslag av trä. De flesta av våra örngott är vita eftersom det är lättare att tvätta, skapar ett lugnare intryck och skänker ljus till ett mörkt rum. Vill du ha extra mycket, och extra bra, ljus väljer du ett örngott i jacquard från vår Jacquard Prominence-serie. Det mjuka och sköna tyget kommer då med ett subtilt och vackert paisleymönster som ger sängen en lyster och diskret reflekterar ljuset. Det är lätt att förälskas i våra örngott och vill du låta hela bädden gå i samma stil har vi förstås även kompletta bäddset.