Exklusiva påslakan

Här hittar du exklusiva påslakan av riktigt hög kvalitet.

Våra exklusiva påslakan

Som du bäddar får du ligga, så se till att bädda snyggt och bekvämt! En välbäddad säng och ett rent, prydligt sovrum är en bidragande faktor till både ett bättre humör och en god natts sömn. Det finns även fler faktorer som bidrar till en harmonisk sömn, det har bland annat stor betydelse vilket material du väljer på dina sängkläder. Ditt påslakan, som utgör en av de största beståndsdelarna av din bäddning, måste kunna erbjuda dig komfort, värme under kyliga kvällar och helst kunna hålla din temperatur nere under varmare nätter. Att det påslakan du väljer dessutom är tilltalande för ögat är även det viktig. Söker du efter nya påslakan kan The White Plot hjälpa dig att sätta en elegant standard på ditt sovrum. De har påslakan i storlekarna 240×220 och 150×220. Hos oss hittar du flera påslakan som inte bara är vackra att titta på, utan dessutom är riktigt sköna och mjuka att sova i.

Innocent Linen
komplett set

Satin Purity Marine
komplett set

Satin Purity Graphite
komplett set

Satin Sphere
komplett set

Påslakan i högkvalitativa material

Ditt påslakan har en stor betydelse för både din sömn och ditt allmänna välbefinnande. Ett riktigt bra och tåligt påslakan kommer hålla i flera år och bli som en kär vän, en favorit att både gå till sängs med och vakna upp till. Är det ett tåligt men samtidigt mjukt och behagligt material på ditt påslakan som du är ute efter, vill vi slå ett slag för linne. Påslakan i 100 % förtvättat belgiskt linne hittar du i vår serie Innocent Linen och här har du flera fördelar att se fram emot. Linne är ett riktigt mjukt tyg som samtidigt har isolerande egenskaper, vilket håller dig varm under kalla nätter, samtidigt som det andas och ger svalka under somrarna. En annan textil vi håller av är vår Jacquard Prominence och våra påslakan i denna kvalitet kommer med ett vackert och diskret paisleymönster. Här får du med andra ord både ett påslakan som är en fröjd för ögat och som kommer vara bland de skönaste du sovit under. Tack vare blandningen av bomull och Tencel i tyget har dina påslakan i jacquard både hållbara och behagliga egenskaper.

Flera olika material att välja bland

Vill du höja standarden i ditt sovrum är ett påslakan i högkvalitativ satin ett relativt enkelt tillvägagångssätt. Få saker är så effektiva som ett nytt fräscht påslakan när du vill ge ditt sovrum ett välbehövligt lyft. När det kommer till just satin har vi tre olika serier av påslakan – Satin Residence, Satin Sphere, och Satin Purity. Det vackra med våra påslakan i satin, är att de alla bidrar med en lätt och skön känsla mot huden samtidigt som de ger din säng en extra lyxig känsla. Den sista varianten av påslakan som du hittar i vårt sortiment är skapta av percale-väv. Vår Percale är ett tyg med en väldigt hög trådtäthet, de ligger på hela 525 TC trots sin lätta vikt. Percale Artisan är en kvalitet som är lika slittålig som lätt och mjukt. Det är dessutom ett väldigt elegant och vackert tyg.

Välj påslakan från The White Plot

Om det är något som The White Plot värdesätter högt är det att alla våra kunder ska ha de bästa tänkbara möjligheterna till en god natts sömn. Detta är vårt främsta mål och vi anser att en stor del i denna process handlar om vad du väljer för material i din säng. Ingen kommer sova bra om påslakanen är för tunga, varma eller bulkiga. Det krävs lätta, luftiga och mjuka material för att du ska kunna slappna av och tillåta dig en skön vila. Detta har vi tagit tillvara på och därför fyllt vårt sortiment med de bästa och mest bekväma av material och tyger. I vårt utbud av påslakan finner du högkvalitativa satiner, linne, jacquard och percale, alla med för sömnen optimala egenskaper. Till exempel att de är lätta, slittåliga, eleganta och självklart mjuka och sköna mot huden. Våra påslakan är dessutom utrustande med en smidig dold dragkedja så att du smidigt kan stänga igen påslakanet när du stoppat in täcket. Denna trevliga funktion håller täcket på plats och hjälper dig få till en tidlös och snygg bäddning.