Sängkläder i jacquard

Är du på jakt efter ett nytt bäddset? Då bör du överväga ett jacquardvävt material, ett tyg som känns exklusivt både till utseende och mjukhet. Med vårt vackra mönster andas det lyx och glamour, samtidigt som det är skapat i ett material av mycket hög kvalitet. Det är mjukt och skönt att sova i och det eleganta och samtidigt diskreta mönstret framträder på olika sätt beroende på ljus och betraktningsvinkel. Kanske är ett stilrent och härligt bäddset i jacquardväv något som skulle passa bra in i just ditt sovrum?

Materialet jacquard

Jacquard är egentligen inget material per se, utan kan snarare beskrivas som en väv i ett speciellt mönster. Det här mönstret eller väven är relativt komplicerad och vävs därför inte på samma sätt som andra tyger. Det här gör att tyget många gånger har kommit att bli exklusivt och lyxigt. Namnet på mönstret, jacquard, kommer från Joseph-Marie Jacquard, som i sin tur är mannen bakom vävstolen till denna specifika mönsterväv. Själva materialet till en jacquardväv kan vara egentligen vila fiber som helst, men det är bara hos The White Plot som du finner denna unika, mjuka och följsamma bomulls- och Tencel-blandning.

Egenskaper och fördelar

Det finns många fördelaktiga egenskaper med vår jacquard som gör att det är ett bra val för dig. Till att börja med är mönstret såväl klassiskt som snyggt och exklusivt. Med satinfinish skapar det en lyxig atmosfär i sovrummet. Givetvis bör också ett bäddset vara mjukt och skönt att sova i. Bomulls- och Tencel-blandningen är både bekväm och mjuk mot din hud, samtidigt som materialet både är slitstarkt och hållbart. Det här gör att du kan använda det i flera år utan att det känns eller ser gammalt ut. Låt ditt rum andas exklusivitet med detta härliga och vackra mönster och material!

Hitta bäddset i jacquard hos oss

Känns ett härligt material i jacquardväv som ett bra val för dig och ditt hem? Då kan du beställa hem ett snyggt bäddset eller örngott i materialet från oss på The White Plot. Våra produkter är alltid skapade av hög kvalitet och jacquarden är inget undantag. Du kommer garanterat sova gott i den här svala och mjuka väven, samtidigt som det skapar ett snyggt sovrum under tiden du inte sover i sängen. Ett vitt bäddset i ett diskret – men vackert – mönster och med en satin-finish kan lyfta vilket rum som helst och få det att se lyxigt och fräscht ut.